top of page

לחם טחינה נטול גלוטן

מצרכים:

מתכון לחם טחינה נטול גלוטן

½ כפית אורגנו

4 ביצים

3/4 כפית אבקת סודה לשתייה

1 כפית פלפל

1 כפית ממתיק

1כפית פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

1 כפית פפריקה מתוקה

1.5 כף חומץ תפוחים

לקישוט/ציפוי:

1 כף גרעיני חמנייה ודלעת

2 כפות זרעי צ'יה

 

הוראות הכנה:

לחם טחינה נטול גלוטן


1. לחמם תנור ל-C180 ולהכין תבנית לחם עם נייר אפייה מעל.

2. בקערה גדולה לערבב ביחד את כל הרכיבים (למעט הגרעינים לציפוי).

3. להעביר את הבלילה לתבנית אפייה. לפזר מעל את תערובת הגרעינים.

4. להכניס לתנור לאפייה של 40 דקות.

5. לצנן לפני שפורסים ולהגיש.


Opmerkingen


bottom of page