לחם טחינה נטול גלוטן
מצרכים:
½ כפית אורגנו
4 ביצים
1.5 כוס טחינה גולמית
3/4 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית פלפל
1 כפית ממתיק
1כפית פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
1.5 כף חומץ תפוחים
לקישוט/ציפוי:
1 כף גרעיני חמנייה ודלעת
2 כפות זרעי צ'יה
הוראות הכנה:
1. לחמם תנור ל-C180 ולהכין תבנית לחם עם נייר אפייה מעל.
2. בקערה גדולה לערבב ביחד את כל הרכיבים (למעט הגרעינים לציפוי).
3. להעביר את הבלילה לתבנית אפייה. לפזר מעל את תערובת הגרעינים.
4. להכניס לתנור לאפייה של 40 דקות.
5. לצנן לפני שפורסים ולהגיש.
מתכון ותמונות: התפריט - בית למתכוני דלי פחמימה וללא גלוטן
Opmerkingen