top of page

לחם כוסמין מועשר בחלבון ממולא בשום ועשבי תיבול - משק לין

סה״כ זמן הכנה: שלוש שעות | הגשה: כיכר לחם אחת

 

הוראות הכנה:

  1. לתוך קערה בינונית שפכו 1 כוס מים חמימים ופזרו מעל ½ כף שמרים יבשים ו-1 כף סוכר דמררה.

  2. המתינו כ-20 דקות עד להופעת קצף.

  3. הוסיפו 1 כף שמן זית, וערבבו.

  4. לתערובת הרטובה הוסיפו ¾1 כוסות קמח כוסמין, ו-¼ כוס אבקת EggFree, וערבבו עד להיווצרות בצק דביק.

  5. כסו את הבצק במגבת לחה והניחו להתפחה של שעה וחצי, עד להכפלת הנפח.

  6. בזמן ההמתנה הכינו את מלית השום ועשבי התיבול: קצצו דק 3 שיני שום, ½ כוס עלי בזיליקום, ו-¾ כוס עלי פטרוזיליה.

  7. הוסיפו ½3 כפות שמן זית וערבבו בקערה נפרדת.

  8. בסיום ההתפחה, הוסיפו ½ כף מלח לבצק.

  9. הרטיבו את הידיים במים ולושו פנימה את המלח בעדינות באמצעות טכניקת מתיחה וקיפול.

  10. על משטח משומן היטב השטיחו את הבצק לצורה מלבנית.

  11. מרחו עליו את מלית עשבי התיבול, גלגלו אותו לצורת גליל, וקפלו את שני הקצוות כלפי פנים.

  12. הניחו את הבצק בתבנית לחם משומנת כאשר הצד המקופל כלפי מטה, והותירו להתפחה אחרונה של 20 דקות.

  13. בעזרת בקבוק ריסוס, התיזו מים על גבי הלחם. פזרו זרעי צנובר בכמות הרצויה, והתיזו שנית.

  14. אפו בתנור שחומם ל-190 מעלות ל-45 דקות, עד להשחמה מלאה.

  15. הניחו ללחם להצטנן לחלוטין לפני הפריסה, ואחסנו בכלי סגור במקפיא.

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטוש - כאן.


בתאבון:)

bottom of page