מוקפץ ירקות ברוטבי המשק
אטריות וירקות מוקפצים עם בשר טחון דק דק עם רוטב דבש ג'ינג'ר וצילי
"אכלתי הרבה תבשילי מוקפץ עד עכשיו, אבל זה הכי טעים" - טמיר כהן
בשר טחון עם אטריות בנוסח ויטנאמי😃
מצרכים והוראת הכנה:
להקפיץ במחבת ווק ג’ינג’ר שום ושמן רגיל עם מעט וצילי חריף.
להוסיף בשר טחון בערך 300 גרם.
להוסיף מלח פלפל, סויה מתוקה, סויה רגילה, רוטב של דבש ג’ינג’ר צילי - של משק לין.
מעט גמבות חתוכות לרצועות דקות,שמן שומשום.
להכין אטריות ביצים או כל נודלס שתרצו לפי הוראות יצרן.
להוסיף לווק עם הבשר.
להקפיץ הכל ביחד.
לעשות רוטב ולשפוך על האטריות .
מיט מירין.
מעט סויה.
קונפלור +מים מעט ולערבב.
ולשפוך על הכל.
להקפיץ עוד כמה דקות וזה מוכן.
יוצא מאלף, אתם חייבים גם להכין , כל הבית השלי פשוט עף על זה. ❤️❤️❤️❤️
יותר ממוזמנים לעדכן אותנו בתגובות איך לכם המתכון יצא. נשמח לשמוע איך אתם עשיתם את האסאדו שלכם :)
לעוד שפע מתכונים כנסו לפרופיל של גלית בר באינסטגרם.
Comments