סלט ירוקים ופיצוחים
קבלו סלט פשוט, בריא וטעים להכנה ב- 10 דק'. אתם לא תפסיקו להכין אותו. מושלם כסלט פתיחה לסעודת שבת או חג.
מצרכים:
2 חבילות של פטרוזיליה
2 חבילות של כוסברה
1חבילה של שמיר
1 חבילה של סרי
1 חבילה של בצל ירוק
חצי חבילה של נענע
50 גרם גרעיני אבטיח קלופים
50 גרם אגוזי מלך
50 גרם גרעיני דלעת קלופים
100 גרם חמוציות
2 רימונים
בקבוק אחד של רוטב רימונים ודבש
אופן הכנה:
1. קוצצים את הכל העלים עם סכין הכי דק שאפשר מלבד הנענע
2. את הנענע מפרידים עלה עלה מהגבעול ורק אחרי זה קוציצים
3. קולים את הפיצוחים במחבת או בתנור
4. מעבירים את כל המצרכים לכערה ומערבבים ביחד עם הרוטב ומגישים :)
קרדיט:
מתכונים - השף רותם צ'וצ'ו
צילומים - הצלמת שרון אונגר
ירקות ופירות - נוי השדה
רטבים טבעיים - משק לין .
לרכישת הרוטב לחצו על התמונה הנ"ל או כאן.
Comments