עוגיות טבעוניות עשירות בחלבון - מקמח כוסמין וללא חלב וביצים
עוגיות טבעוניות בשילוב אגוזי מלך ושוקולד מריר. פריכות מבחוץ, ורכות מבפנים. עשירות בחלבון ובסיבים תזונתיים - מהוות מקור מצוין לאנרגיה במהלך כל שעות היום.
זמן עבודה: 30 דקות | סה״כ זמן הכנה: שעה ו-5 דקות | הגשה: 10 עוגיות בינוניות / 15 עוגיות קטנות
הוראות הכנה:
בקערה בינונית ערבבו ¼ כוס אבקת EggFree עם ¼ כוס מים.
הוסיפו ¼ כוס סוכר דמררה ו-¼ כוס אבקת תמרים מבית משק לין, ובחשו עד לקבלת תערובת אחידה.
הוסיפו לקערה ½ כוס חמאת קוקוס מומסת ו-2 כפות חמאת שקדים מבית משק לין, וערבבו היטב.
לתערובת הרטובה, הוסיפו 2.5 כפות קמח כוסמין (80% אחוז), קורט סודה לשתייה, ו-½ כפית קינמון, ובחשו עד לקבלת מרקם אחיד.
שלבו פנימה ⅓ כוס אגוזי מלך קצוצים גס, ו- ⅓ כוס שוקולד מריר (85% מוצקי קקאו) קצוץ גס.
צננו את הבצק במקרר למשך 20 דקות.
הניחו כדורי בצק בגודל אחיד על מגש עם נייר אפייה, והשטיחו אותם לעובי הרצוי.
אופציונאלי: פזרו מלח הימלאיה על העוגיות לפני האפייה.
אפו בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות או עד להזהבה.
הניחו להן להצטנן לחלוטין ואחסנו בכלי סגור.
בתאבון :)
Comentarios