פיצה בשני צבעים: מתכון לקריספי פיצה נטולת גלוטן
מצרכים לבצק (מתאים ל-2 עד 2.5 בסיסים, תלוי בדקות הרדידה)
2.5 כוסות קמח שקדים
½ כפית אבקת סודה לשתייה
½ כפית מלח
½ כפית אבקת שום
½ כפית קסנטן גאם
2 ביצים טרופות
¼ כוס שמן זית
מצרכים לתוספת של החצי הירוק:
1/3 צנצנת ממרח פיקנטי פסטו (של משק לין)
70 גרם גבינה בולגרית מפוררת
חופן עלי תימין
מצרכים לתוספת של החצי האדום:
1/3 צנצנת ממרח פיקנטי עגבניות מיובשות (של משק לין)
70 גרם גבינת גאודה מגורדת
2-3 פרוסות עגבניה
הוראות הכנה:
1. לחמם תנור ל-C200.
2. בקערה בגודל בינוני לערבב מרכיבים יבשים
3. לייצר במרכז התערובת בור; ולשפוך לתוכו את הביצים ואת השמן זית.
4. לערבב את כל המרכיבים בעזרת כף/מרית ואח"כ ללוש במשך כמה דק', עד לקבלת כדור בצק.
5. לחצות את הבצק ל-2 חצאים.
6. לשמן נייר אפייה ולרדד את הבצק (כל חצי בנפרד) בין 2 ניירות אפייה.
7. להכניס לתנור ל-9-10 דק', עד לקבלת הזהבה.
8. לאחר מכן, להוסיף את התוספות ולהכניס לתנור ל-5 דק', נוספות עד שנראה מוכן.
9. להגיש חם.
מתכון ותמונות: התפריט-בית למתכונים דלי פחמימה
Yorumlar