top of page

פרחי כרובית בטמפורה בלילת בירה טבעונית על בסיס אבקת EggFree מתאימה לציפוי מגוון ירקות

זמן עבודה: 20 דקות סה״כ זמן הכנה: 50 דקות | הגשה: 3-4






מרכיבים

  • ⅓ כוס אבקת EggFree

  • 2 כפות קמח לבן*

  • ¾ כפית אבקת קארי

  • ½ כפית פפריקה חריפה

  • ½ כפית שום גבישי

  • ½ כפית מלח

  • ¼ כפית אבקת אפייה

  • ⅛ כפית סודה לשתייה

  • ¼ כוס מים

  • ⅓ כוס בירה

  • 1 ראש כרובית בינוני

  • 1 כוס שמן קנולה (לטיגון)



הוראות הכנה


  1. מערבבים יחד את אבקת ה-EggFree, הקמח, חומרי ההתפחה והתבלינים.

  2. מוסיפים את המים והבירה. מפרקים את ראש הכרובית לפרחים בגודל ביס.

  3. מרתיחים את השמן בסיר עמוק על אש בינונית. טובלים את פרחי הכרובית בבלילת הבירה ומטגנים בשמן הרותח במשך 2-3 דקות, עד להזהבה.

  4. בעזרת כף מחוררת מוציאים את פרחי הכרובית המוכנים, ומגישים.


*ניתן להוסיף או להפחית מכמות הקמח בהתאם לעובי הציפוי הרצוי.



Σχόλια


bottom of page