top of page

סיידר תפוחים חם עם דבש

חומרים ל-12-14 כוסות:

1.5 ליטר סיידר תפוחים

1 כוס (200 מ"ל) ברנדי

4 כפות דבש

3 מקלות קינמון

1 לימון, חתוך לרבעים

2 תפוחים, מכל זן וצבע שאתם אוהבים, מגולענים וחתוכים לשמיניות (אין צורך לקלף)

הכנה:

בסיר גדול, שמים את מיץ התפוחים, הברנדי, הדבש ומקלות הקינמון ומבשלים על להבה נמוכה 10 דקות. מוסיפים את התפוחים והלימון מבשלים 10 דקות נוספות מעל להבה בינונית-נמוכה.

מעבירים לכלי גדול חסין חום או יוצקים ישר לכוסות חסינות חום. מגישים.

bottom of page