top of page

כדורי שוקולד בטעם סילאן שוקולד לוז חלבי/פרווה

חומרים:

  • שרוול ביסקוויטים פתי בר (250 גרם)

  • צנצנת ממרח סילאן שוקולד לוז משק לין

  • 100 גרם חמאה / שמן קוקוס

  • 1/4 כוס חלב / חלב שקדים

  • לקישוט (אחת או יותר מהאפשרויות הבאות):

  • קוקוס, סוכריות צבעוניות, סוכריות מזרה שוקולד, אבקת סוכר, עוגיות קרמל טחונות לפירורים

הכנה:

  1. מרסקים פתי בר לשברים קטנים (במכות מערוך - לא חייבים לחלץ מהשקית לפני ששוברים' פשוט מכים על האריזה מבחוץ).

  2. בסיר מחממים חלב מוסיפים חמאה ושוקולד לוז ומחממים תוך ערבוב עד להמסה.

  3. מסירים מהאש. מוסיפים את שברי הביסקוויטים ומערבבים היטב.

  4. מעבירים את התערובת למקרר (לכשעה) או למקפיא (לכחצי שעה), להתייצבות קלה. בידיים רטובות מגלגלים כדורים בגודל אחיד, פחות או יותר. מגלגלים כל כדור באחת התוספת לקישוט. מניחים במנזט'ים ושומרים במקרר.

  5. לנקניק שוקולד: מצננים מעט את התערובת. מגלגלים בידיים רטובות, ל-2 גלילים. מגלגלים כל גליל באחת התוספות לקישוט. מקפיאים לשעה, להתייצבות, פורסים לפרוסות ומגישים. שומרים במקרר.

bottom of page