חיפוש
טופו בחרדל ודבש
- 29 באפר׳ 2020
- זמן קריאה 1 דקות
תבשיל טופו טעים ובריא, ב-10 דקות עבודה!
*ניתן כמובן להחליף את הטופו גם בפרגית / חזה עוף.
חומרים :
טופו טרי
בצל קצוץ
פטריות חתוכות
רוטב חרדל דבש של משק לין
1/4 כוס מים
חופן פטרוזיליה קצוצה (אופציונאלי)
הכנה:
חותכים טופו לקוביות קטנות ומשרים מס׳ דקות בכ-2 כפות גדושות של רוטב חרדל דבש. זהו! כן - אין צורך בתוספת של שום תבלין נוסף!
מטגנים במחבת בצל קצוץ, לאחר השחמה מוסיפים אליו פטריות חתוכות לכ-3 דקות נוספות עד שהן משחימות.
מכניסים את הטופו עם הרוטב אל המחבת בה טיגנו את הבצל והפטריות ומוסיפים רבע כוס מים.
אחרי 4 דקות, וברגע שהטופו קיבל צבע יפה, להוסיף חופן פטרוזיליה קצוצה אם אוהבים, וזהו, זה מוכן!

Commentaires