top of page

טופו בחרדל ודבש

תבשיל טופו טעים ובריא, ב-10 דקות עבודה!

*ניתן כמובן להחליף את הטופו גם בפרגית / חזה עוף.

חומרים :

  • טופו טרי

  • בצל קצוץ

  • פטריות חתוכות

  • רוטב חרדל דבש של משק לין

  • 1/4 כוס מים

  • חופן פטרוזיליה קצוצה (אופציונאלי)

הכנה:

  1. חותכים טופו לקוביות קטנות ומשרים מס׳ דקות בכ-2 כפות גדושות של רוטב חרדל דבש. זהו! כן - אין צורך בתוספת של שום תבלין נוסף!

  2. מטגנים במחבת בצל קצוץ, לאחר השחמה מוסיפים אליו פטריות חתוכות לכ-3 דקות נוספות עד שהן משחימות.

  3. מכניסים את הטופו עם הרוטב אל המחבת בה טיגנו את הבצל והפטריות ומוסיפים רבע כוס מים.

  4. אחרי 4 דקות, וברגע שהטופו קיבל צבע יפה, להוסיף חופן פטרוזיליה קצוצה אם אוהבים, וזהו, זה מוכן!

bottom of page