טופו בחרדל ודבש

 

תבשיל טופו טעים ובריא, ב-10 דקות עבודה!

 

*ניתן כמובן להחליף את הטופו גם בפרגית / חזה עוף.

 

חומרים :

  • טופו טרי

  • בצל קצוץ

  • פטריות חתוכות

  • רוטב חרדל דבש של משק לין

  • 1/4 כוס מים

  • חופן פטרוזיליה קצוצה (אופציונאלי)

 

הכנה:

  1. חותכים טופו לקוביות קטנות ומשרים מס׳ דקות בכ-2 כפות גדושות של רוטב חרדל דבש. זהו! כן - אין צורך בתוספת של שום תבלין נוסף!

  2. מטגנים במחבת בצל קצוץ, לאחר השחמה מוסיפים אליו פטריות חתוכות לכ-3 דקות נוספות עד שהן משחימות. 

  3. מכניסים את הטופו עם הרוטב אל המחבת בה טיגנו את הבצל והפטריות ומוסיפים רבע כוס מים.

  4. אחרי 4 דקות, וברגע שהטופו קיבל צבע יפה, להוסיף חופן פטרוזיליה קצוצה אם אוהבים, וזהו, זה מוכן!

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

  • פייסבוק משק לין
  • אינסטגרם משק לין

צור קשר | 08-941-5859lin@linfarm.co.il | רחוב הסתת 13, מודיעין

מעוניינים לרכוש מארזי שי לעסק?

חנות המשק בכפר ביל"ו | 08-937-0253 | רח' המייסדים 34, כפר ביל"ו