top of page

מוקפץ ירקות ברוטבי המשק

אטריות וירקות מוקפצים עם בשר טחון דק דק עם רוטב דבש ג'ינג'ר וצילי


"אכלתי הרבה תבשילי מוקפץ עד עכשיו, אבל זה הכי טעים" - טמיר כהן

בשר טחון עם אטריות בנוסח ויטנאמי😃




מצרכים והוראת הכנה:


  1. להקפיץ במחבת ווק ג’ינג’ר שום ושמן רגיל עם מעט וצילי חריף.

  2. להוסיף בשר טחון בערך 300 גרם.

  3. להוסיף מלח פלפל, סויה מתוקה, סויה רגילה, רוטב של דבש ג’ינג’ר צילי - של משק לין.

  4. מעט גמבות חתוכות לרצועות דקות,שמן שומשום.

  5. להכין אטריות ביצים או כל נודלס שתרצו לפי הוראות יצרן.

  6. להוסיף לווק עם הבשר.

  7. להקפיץ הכל ביחד.

  8. לעשות רוטב ולשפוך על האטריות .

  9. מיט מירין.

  10. מעט סויה.

  11. קונפלור +מים מעט ולערבב.

  12. ולשפוך על הכל.

  13. להקפיץ עוד כמה דקות וזה מוכן.





יוצא מאלף, אתם חייבים גם להכין , כל הבית השלי פשוט עף על זה. ❤️❤️❤️❤️


יותר ממוזמנים לעדכן אותנו בתגובות איך לכם המתכון יצא. נשמח לשמוע איך אתם עשיתם את האסאדו שלכם :)

לעוד שפע מתכונים כנסו לפרופיל של גלית בר באינסטגרם.

bottom of page