top of page

סיגרים מבצק פילו במילוי ירקות מוקפצים וחזה עוף

סיגרים של בצק פילו במילוי ירקות מוקפצים וחזה עוף | מנות: 3 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | המבשלת: גלית בר





מתכון סיגרים מבצק פילו במילוי ירקות מוקפצים וחזה עוף


"מדהים! אני חייבת להכין את זה לילדים שלי" - שירילי ט.

כולם יודעים שלעשן זה לא בריא, אבל הסיגרים האלה כבר יפתחו לכם את צ'אקרות....

מרכיבים:

  1. 400 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקות.

  2. 2 גזרים לרצועות דקות

  3. רבע כרוב לבן רצועות דקות

  4. כף גינגר קצוץ

  5. כף שום קצוץ

  6. גרגירי תירס קופסה (לא חובה)

  7. פטריות שמפיניון קופסה חתוכה לרצועות.

הוראות הכנה:

  1. לוקחים ווק עם מעט שמן רגיל.

  2. מוסיפים את החזה עוף עם מעט מלח ופלפל לצריבה ראשונה ומוציאים.

  3. מוסיפים את הגינגר ,שום, את הירקות אחד אחרי השני ומערבבים

מכינים רוטב:

  1. 3 כפות סויה

  2. 2 כפות מירין

  3. כף סוכר חום

  4. מעט שמן צילי(לא חובה)

  5. וגולת הכותרת שלנו 3 כפות רוטב דבש בוטנים קארי ושופכים על הירקות מוסיפים את העוף ומקפיצים הכל.

  6. אחרי שהכל מוכן לוקחים מסננת ומסננים את המילוי ומשאירים את הרוטב בצד (לא זורקים).

  7. לוקחים עלי פילו מברישים עם מעט שמן רגיל או זית.

  8. ממלאים את המילוי לפי הסרטון מגלגליםואופים על 180 מעלות אפשר לפזר שומשום וכמובן למרוח מעט שמן רגיל על הפילו.

  9. לוקחים את הרוטב שנשאר מהמילוי

  10. לוקחים 2 כפיות של קונפלור עם מעט מים

  11. מערבבים ביחד

  12. שופכים על הרוטב ומערבבים עד שניהיה סמיך

  13. מכישים חם עם הרוטב וזה מושלם וטעים

תכינו הרבה כי זה מתחסל!



קרדיט גדול לגלית בר על צילום ומתכון שווה - בשלנית הבית שלנו. Galit Bar










bottom of page