top of page

פרליני שוקולד ביתיים

פרליני שוקולד ביתיים עם ממרח סילאן שוקולד לוז לרגעים מתוקים בחיים| מנות: 12 כדורים | זמן הכנה: 5 דקות


"אני מאוד אוהבת לפנק את עצמי, וזה המעדן האהוב עלי" - הילה קידן

מצרכים:

2 כפות שמן קוקוס

1 כף סילאן

קינמון או צ'ילי


הוראת הכנה:

  1. ממיסים את שמן הקוקוס.

  2. מערבבים יחד ממרח שוקולד לוז, סילאן, ושמן הקוקוס לממרח חלק.

  3. מי שרוצה ביס עם הפתעה בפרלין יכול להוסיף קמצוץ צ'ילי או קינמון.

  4. מעבירים בכפית לתבנית פרלינים מסיליקון.

  5. מקפיאים לשעה לפחות.

  6. לאחר שהפרלינים יציבים, מעבירים לצנצנת ושמרים במקרר.


יותר ממוזמנים לעדכן אותנו בתגובות איך לכם המתכון יצא.


לעוד שפע מתכונים כנסו לפרופיל של הילה וייס באינסטגרם.

bottom of page