top of page

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות טבעונית עשירה בחלבונים, ללא גלוטן וביצים - משק לין

זמן עבודה: 30 דקות | סה״כ זמן הכנה: שעה ו-45 דקות | הגשה: 4-6 מנות

 

חיפשנו משהו פשוט, טעים ובריא משהו שכל אחד ואחת יכול לאכול ולהנות ממנו לאט לאט...


מדהים כמה שזה מגרה נכון? הלוואי והיה אפשר פשוט להוציא את זה מתוך התמונה ישירות לצלחת ולאכול....

פשיטדה כמו של סבתא,


טוב מה בדיוק אנחנו צריכים לעשות?

הוראות הכנה:

  1. חתכו 5 פטריות בינוניות לפרוסות דקות וטגנו בשמן זית על אש בינונית עד להזהבה.

  2. פרסו בצל גדול לשני חצאים:

  3. את החצי האחד קצצו דק וטגנו בשמן זית עד להזהבה.

  4. את החצי השני קצצו דק והניחו בצד.

  5. קלפו 3 תפוחי אדמה בינוניים וגררו אותם על צידה הדק של הפומפייה.

  6. סחטו אותם היטב לאחר הגירור.

  7. בקערה אחת ערבבו יחד את תפוחי האדמה, הפטריות המטוגנות, הבצל המטוגן והטרי, ו-¼ כוס שמן זית.

  8. בקערה נפרדת ערבבו ¼ כוס אבקת EggFree עם ¼ כוס מים + כף אחת.

  9. הוסיפו ¼ כפית פלפל שחור טחון ו- ¾ כפית מלח וערבבו היטב.

  10. שפכו את הבלילה לתוך הקערה עם תערובת הירקות וערבבו.

  11. צוקו את התערובת לתבנית אפייה בגודל קטן*, השטיחו בעזרת כף, וזלפו מעל 1/2 כפית שמן זית.

  12. אפו את הפשטידה בתנור על 180 מעלות לשעה ו-15 דקות, עד להשחמה מלאה.

  13. הגישו את הפשטידה בעודה חמה או בטמפרטורת החדר.

*מומלץ להשתמש בתבנית עגולה – קוטר: | 210mm גובה: 43mm

אגב מוזמנים לעקוב אחרי באינסטוש - כאן.


בתאבון :)

bottom of page