top of page

קרקרים נטולי גלוטן מזינים, משביעים ועשירים בנוגדי חמצון, מגנזיום וברזל.

קרקרים נטולי גלוטן בשילוב גרעיני דלעת וחמניה. עשירים בנוגדי חמצון, מגנזיום וברזל. מתאים כחטיף בריא ומזין בין ארוחות.


זמן עבודה: 15 דקות | סה״כ זמן הכנה: 30 דקות | הגשה: כ-25 קרקרים

 

הוראות הכנה:

  1. ערבבו יחד בקערה ½ כוס אבקת EggFree, ½ כפית שום גבישי, ⅛ כפית סודה לשתייה, ¼ כוס גרעיני דלעת, ¼ כוס גרעיני חמניה, ו-2 כפות זרעי שומשום.

  2. הוסיפו 40 מ״ל מים, ו-2 כפות שמן זית כתית מעולה מבית משק לין, וערבבו עד להיווצרות בצק.

  3. רדדו את הבצק על נייר אפייה משומן היטב, לעובי של 1.5 מ”מ (כעוביו של מטבע 10 אגורות).

  4. בעזרת סכין, חתכו בעדינות אתיריעת הבצק ל-12 רצועות שוות לרוחב, ואז חתכו אותה לחצי לאורך.

  5. אפו בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 15-18 דקות או עד להשחמה.

  6. הניחו לקרקרים להצטנן לחלוטין.

  7. הפרידו אותם זה מזה בסימני החיתוך, ואחסנו בכלי סגור.

בתאבון :)


אגב מוזמנים לעקוב אחרי באינסטוש - כאן.

bottom of page