top of page

שיפודי חזה עוף ברוטב סילאן בוטנים וקארי

שיפודי עוף ברוטב סילאן בוטנים וקארי על הפלנצ'ה בסגנון על האש | מנות: 3 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | המבשלת: גלית בר





"אורז וסלט ירקות ליד זה יוצא מדהים " - נטע לין


אמנם יום העצמאות עדיין לא הגיע אבל אנחנו חייבים לשתף אתכם במתכון קליל מפנק ופשוט לארוחת צהריים איכותית בסגנון עצמאות.

הוראות הכנה:

1. לוקחים חזה עוף חותכים אותם לקוביות יחסית גדולות.

2. מכינים מירנדה של מלח פלפל, כף סויה, כף שמן זית ו-2 כפות של רוטב סילאן בוטנים קארי.

3. משרים את החזה עוף לפחות שעתיים.

4. לוקחים שיפודי עץ משפדים את החזה עוף, מורחים כל פעם עם מברשת מעט מהמרינדה.

5. מניחים על פלאנצה/ מחבת/גריל בייתי אחרי דקה הופכים לצד השני עד שמוכן.

6. להכין ליד זה אורז וסלט מושלם.



יוצא מדהים! קרדיט גדול לגלית בר על צילום ומתכון שווה - בשלנית הבית שלנו. Galit Bar









bottom of page