אסאדו תפוחי אדמה עם רוטב סילאן תפוזים
תבשיל אסאדו מפנק בציר בקר סויה וטימין ברוטב סילאן תפוזים של משק לין (לא לוותר עליו כי הוא פשוט מדהים)
"התבשיל אסאדו הכי טעים שהכנתי מזה שנים עם הרוטב סילאן תפוזים שלכם. תודה רבה !" - מגלית בר
Here, it’s time to write your first, mouthwatering paragraph. Whether it's a cookie or a tart, every enticing recipe post starts with a good origin story. Describe how you came up with this recipe, what inspired you, what your family or friends liked most about it, etc. Hook readers in and show off your personality by being open and honest, or even funny! Include a number of undeniably tempting pictures under your first paragraph to get your reader enthusiastic.
אסאדו משגע עם תפוחי אדמה צרובים וחמים
הרכב הציר והכנתו:
להכין משרה של : (לשים בשקית זיפר)
2 כפות שמן זית
2 כפות סויה
כף פפריקה
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות מלאות של רוטב סילאן תפוזים של משק לין.
לערבב הכל טוב טוב ולהכניס לשקית.
הוראות הכנה לאסאדו:
מכניסים את האסאדו, תפוחי האדמה, הבצלים והשום, הכל לתוך שקית הזיפר שלנו.
לפחות ל-3 שעות.... עדיפות לילה במקרר.
לוקחים סיר ומתחילים לצרוב קודם את האסדו - לסגירה של הבשר - זה חובה.
ואז להוציא ולהוסיף את שאר המצרכים:
תפוחי אדמה, בצלים, טימין טרי 3 גבעולים, 5 שיני שום.
האסאדו וציר בקר / או מים רותחים שיכסU את הבשר.
טועמים ומתקנים לראות אם חסר מלח ופלפל.
מבשלים לפחות שעתיים על אש נמוכה ואז לתנור בחום 180 מעלות עד שמוכן.
יוצא מעדן ❤️❤️❤️❤️
יותר ממוזמנים לעדכן אותנו בתגובות איך לכם המתכון יצא. נשמח לשמוע איך אתם עשיתם את האסאדו שלכם :)
לעוד שפע מתכונים כנסו לפרופיל של גלית בר באינסטגרם.
Comments