top of page

עוף בקשיו

עוף בקשיו עם הרטבים המדהימים של משק לין| מנות: 3 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | המבשלת: גלית בר



עוף בקשיו

"המשפחה שלי מאוד אהבה את המתכון החדש שניסיתי, ממש עפו על זה" - גלית

מצרכים והוראות הכנה:

  1. להתחיל בחצי קילו חזה עוף עבה ולחתוך לקוביות גדולות.

  2. להוסיף לעוף 2 כפות של קמח.

  3. להוסיף חצי כפית קורנפלור uנגיעה של שמן שומשום וכף סויה.

  4. להמליח ולפלפל לערבב טוב טוב את העוף ולתת לנו לנוח לכמה דקות.


לאחר מכן ממשיכים להכין את הרוטב

אז המצרכים לרוטב:

  1. כף סויה רגילה

  2. חצי כפית סוכר

  3. כף סויה מתוקה

  4. כף גדושה של רוטב דבש ג’ינג’ר צ'ילי

  5. כף גדושה של רוטב דבש בוטנים וקארי

  6. כף גדושה של רוטב סילאן מוקפץ שום וג'ינג'ר

  7. כף של מי ברז.

  8. חצי כפית קורנפלור לערבב הכל היטב.

הכנת הרוטב והמשך הכנת המנה:

  1. מתחילים לחמם את השמן בווק (שמן רגיל) מוסיפים את הקשיו בערך חופן מטגנים ומוציאים.

  2. מטגנים את העוף ומוציאים (מטגנים קצת קצת כדי שהטמפרטורה לא תרד ומוציאים)

  3. שופכין מעט מהשמן.

  4. להוסיף לווק שום קצוץ (2 שיניים) ו2 בצל ירוק ולחתוך אותם לעובי 2 ס״מ.

  5. להוסיף פלפלים מכל הצבעים לחתוך לריבועים גדולים ולהקפיץ הכל.

  6. להוסיף את העוף ,קשיו והרוטב.

  7. להקפיץ הכל מספר דקות.

  8. להכין אורז.

מתכון עוף בקשיו

ולזלוללללל!




טיפים -

להשרות את העוף עם התבלינים לפחות רבע שעה-חצי שעה.

לחתוך את הכל במסודר לפני שמתחילים להקפיץ.

להשתמש במוצרים איכותיים.



bottom of page