top of page

שוקולד עם טחינה ותוספות מפנקות

מצרכים:

מתכון לשוקולד טחינה ותוספות

1 חפיסה (100 גרם) שוקולד מריר 85% או 90%

1 כף ממתיק / אבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד ללא תוספת סוכר

לקישוט/ציפוי:

חופן שקדים פרוסים

חופן אוכמניות מיובשות

אגוזי פקאן/שבבי קוקוס ועוד תוספות לבחירתכם

 

הוראות הכנה:


1. בקערה קטנה לחמם את השוקולד, הטחינה והממתיק ביחד עד להמסה (אפשר במיקרו או בבן-מרי).

2. להניח נייר אפייה מעל מגש או צלחת בגודל שמתאים למקפיא.

3. לשפוך את השוקולד מעל לנייר האפייה ולשטח עם מרית/כף באופן שווה על פני הנייר.

4. לפזר מעל את של התוספות שבחרתם.

5. להכניס למקפיא לשעתיים לפחות.

6. להוציא קרוב לזמן ההגשה, לשבור את השוקולד לחתיכות בגודל הרצוי ולהגיש.

*אחסון בכלי סגור במקפיא או במקרר.

מתכון לשוקולד טחינה ותוספות

מתכון ותמונות: התפריט - בית למתכונים דלי פחמימה וללא גלוטן

bottom of page