שוקולד עם טחינה ותוספות מפנקות
מצרכים:
1 חפיסה (100 גרם) שוקולד מריר 85% או 90%
1 כף ממתיק / אבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד ללא תוספת סוכר
לקישוט/ציפוי:
חופן שקדים פרוסים
חופן אוכמניות מיובשות
אגוזי פקאן/שבבי קוקוס ועוד תוספות לבחירתכם
הוראות הכנה:
1. בקערה קטנה לחמם את השוקולד, הטחינה והממתיק ביחד עד להמסה (אפשר במיקרו או בבן-מרי).
2. להניח נייר אפייה מעל מגש או צלחת בגודל שמתאים למקפיא.
3. לשפוך את השוקולד מעל לנייר האפייה ולשטח עם מרית/כף באופן שווה על פני הנייר.
4. לפזר מעל את של התוספות שבחרתם.
5. להכניס למקפיא לשעתיים לפחות.
6. להוציא קרוב לזמן ההגשה, לשבור את השוקולד לחתיכות בגודל הרצוי ולהגיש.
*אחסון בכלי סגור במקפיא או במקרר.
מתכון ותמונות: התפריט - בית למתכונים דלי פחמימה וללא גלוטן