סלט עוף ירוק
חומרים:
נתחי עוף
רוטב סילאן
ג'ינג'ר
דבש
פלפלים
עלי חסה
עלי רוקט 2 כפות אגוזי מלך שבורים 10 עגבניות שרי
2 כפות שמן זית כף מיץ לימון
הכנה:
לערבב בקערת הגשה את המצרכים, ללא חלקי העוף.
להקפיץ במחבת עם שמן זית רצועות דקות וארוכות של 2 פלפלים אדומים וכתומים.
להקפיץ במחבת מרוחה עם כף שמן זית 170 גר' רצועות חזה עוף, להוסיף 2 כפות מאחד מרטבי הסילאן/דבש של משק לין , להניח על רצועות הפלפלים והסלט המעורבב את רצועות חזה העוף המוקפצות ולמזוג את שאריות הרוטב מהמחבת על פני כל הסלט. להוסיף מעל מרכז הסלט 6 טבעות דקות של בצל סגול.