top of page

סלט עוף ירוק

חומרים:

נתחי עוף

רוטב סילאן

ג'ינג'ר

דבש

פלפלים

עלי חסה

עלי רוקט 2 כפות אגוזי מלך שבורים 10 עגבניות שרי

2 כפות שמן זית כף מיץ לימון

הכנה:

לערבב בקערת הגשה את המצרכים, ללא חלקי העוף.

להקפיץ במחבת עם שמן זית רצועות דקות וארוכות של 2 פלפלים אדומים וכתומים.​

להקפיץ במחבת מרוחה עם כף שמן זית 170 גר' רצועות חזה עוף, להוסיף 2 כפות מאחד מרטבי הסילאן/דבש של משק לין , להניח על רצועות הפלפלים והסלט המעורבב את רצועות חזה העוף המוקפצות ולמזוג את שאריות הרוטב מהמחבת על פני כל הסלט. להוסיף מעל מרכז הסלט 6 טבעות דקות של בצל סגול.

bottom of page