כריך עם רצועות חזה עוף ברוטב סילאן גריל שום וכמון
למרוח על צד אחד של ג'בטה טרייה וחמה או לחם בריאות אחר מיונז איכותי, כמה עלי בזיליקום קצוצים, קליפת לימון מגורדת, רצועות בצל סגול, עלי רוקט, מעט מלח וקמצוץ פלפל גרוס.
להקפיץ במחבת עם כף שמן זית רצועות דקות של פלפלים אדומים וכתומים.
להקפיץ במחבת כ-120 גרם רצועות חזה עוף ב-3-2 כפות רוטב סילאן גריל שום וכמון של משק לין.
להניח את רצועות הפלפלים על הירקות, לסדר מעל את רצועות העוף המוקפצות ולטפטף את שאריות הרוטב על הצד השני של הכריך.
לאכול חם בתיאבון!